top of page
Hoiva_logo_transparent.png

Tervetuloa mukaan rakentamaan parempaa hoivaa

MeistäHoiva

Miksi Armstrong Hoiva?

Vaikka onkin jo ehkä hieman kulunut lause, niin meillä Armstrongilla työntekijät ovat aidosti arvokkaimpia voimavarojamme. Me panostamme työntekijöiden toiveiden toteuttamiseen ja haluamme auttaa heitä löytämään omat vahvuutensa ja antaa mahdollisuuden ammatillisten toiveiden toteutumisen.

Me kuuntelemme, mitä hoitajat meiltä toivovat, mille sektorille he haluaisivat työllistyä ja minkälaista työaikaa he toivovat. Tältä pohjalta lähdemme yhteistyötämme rakentamaan. Meidän tehtävänämme on löytää oikea työntekijä oikealle työnantajalle. Luonnollisestikin myös työstä saatava taloudellinen korvaus on oltava kilpailukykyinen, mutta kaikkea ei rahakaan ratkaise, eivätkä sinisiksi valaistut talot.

Asiakkaillemme meillä on tarjota erilaisia henkilöstöratkaisuja, motivoituneita ja sitoutuneita työntekijöitä, ja tukea arkiseen työnjohtamiseen. Tavoitteenamme on vapauttaa esihenkilön ja muun työnjohdon sekä hallinnon työntekijöiden aikaa kunkin perustehtävien hoitamiseen.

Seniors Socializing

Avoimet työpaikat

scott-blake-x-ghf9LjrVg-unsplash_edited.jpg
Otsikko

Perustiedot

Kaisa_Tarja_2.JPG

Haluatko mukaan?

Avoimet työpaikat löydät alta. Voit olla myös suoraan yhteydessä meihin, jos sinulla on kysyttävää tai haluaisit jättää avoimen hakemuksen.

Keitä me olemme

KuvaajaIrinaK_ValokuvaamoLuova066_edited.png

Juha Rautio

Olipa organisaatiosi päänsäryn aihe iso tai pieni, paassoittaen tai meilaten Juhalle

Tarja Arrasvuori

Arvokasta hoitotyötä

YhteystiedotHoiva

Ollaan yhteydessä

Armstrong Hoiva Oy

Tulli Business Park

Åkerlundinkatu 11 D, 33100 Tampere

hoiva@armstrong.fi

Seuraa meitä somessa
fbsin.png
linkedinsin.png
instasin.png
bottom of page