top of page

Henkilöstöratkaisut

Etsimme ja ratkaisemme henkilöstöön liittyviä haasteita yrityksille, jotka kaipaavat joustoa tai kasvua. Avullamme saat hyvinvoivan henkilöstön ja liiketoiminnan.

3. Henkilöstön kehittäminen

Autamme yritystäsi kehittämään toimintojaan vakaammaksi siten, etteivät toimintaympäristön muutokset rasita liiketoimintaa. Huolehdimme henkilöstäsi ja luomme paremman työelämän yrityksesi sisälle.

Ota yhteyttä

Henkilöstöratkaisuista voit olla yhteydessä suoraan Heikki Tiihoseen.

heikki.tiihonen@armstrong.fi / 0400 251 519

IMG_5681_edited.jpg
1. Henkilöstön ulkoistus

Henkilöstö on yrityksen voimavara, avullamme yritys voi keskittyä oman ydinliiketoimintansa kehittämiseen. Me huolehdimme henkilöstöstäsi ja sen riittävyydestä. 

2. Joustoa markkinan vaihteluun

Meidän avullamme saat henkilöstökuluihin joustoa, jos markkina muuttuu. Löydämme lisää osaajia ja huolehdimme, että henkilöstölle löytyy töitä silloinkin kun yrityksesi työvoiman tarve vähenee. Näin varmistat, ettei osaava henkilöstö kaikkoa ja ammattilaiset pysyvät yrityksesi käytössä.

Henkilöstön hyvinvoinnin kehittäminen

Autamme yrityksiä henkilöstöön liittyvissä haasteissa, jotka näkyvät yrityksissä poissaolojen kasvuna, suurena vaihtuvuutena ja kannattavuuden heikentymisenä.

1. Parempi osaaminen, parempi motivaatio

Autamme yrityksiä henkilöstön koulutukseen ja osaamiseen liittyvissä asioissa. Osaamisen kehittäminen nostaa henkilöstön työmotivaatiota ja auttaa vähentämään työn kuormitusta sekä sairauspoissaoloja.

Ota yhteyttä

2. Henkilöstön ristiriitojen ratkaisu

Meillä on tuloksellista kokemusta yrityksien henkilöstön ristiriitojen ratkaisusta ja ongelmatilanteiden syntymisen ehkäisystä. Tavoitteenamme on parempi työelämä jokaiselle työntekijälle.

3. Henkilöstön tyytyväisyyden parantaminen

Autamme kokeneiden asiantuntijoidemme avulla yrityksiä henkilöstötyytyväisyyden mittaamisessa ja kehittämisessä. Tyytyväinen henkilöstö hitsautuu tehokkaaksi ja motivoituneeksi joukkueeksi, joka saa aikaan näkyviä tuloksia ja auttaa yritystä menestymään.

Henkilöstön hyvinvointiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan JP Annalaan.

annala@armstrong.fi / 050 444 4455

bottom of page