top of page

Yksityisyydensuojakäytäntö

Tämä Yksityisyydensuojakäytäntö on voimassa Armstrong Ammattiturva Oy:n (jäljempänä "me", "meidän" tai "Armstrong") verkkosivustolla Armstrong.fi (jäljempänä "Sivusto"). Tämä politiikka kattaa sen, miten keräämme, käytämme, suojaamme ja jaamme sinulta Sivuston kautta saamaamme tietoa.

KERÄÄMÄMME TIEDOT​

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavia tietoja sinusta:

a) Henkilötiedot: Kun rekisteröidyt Sivustolle, saatamme pyytää sinulta henkilötietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

b) Ei-henkilökohtaiset tiedot: Voimme myös kerätä ei-henkilökohtaisia tietoja, kuten IP-osoitteesi, selaimen tyypin, sijaintisi ja Sivuston käyttöön liittyvät tiedot.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI​

Käytämme keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

a) Palvelujen tarjoaminen: Käytämme tietojasi palveluidemme tarjoamiseen, asiakaspalvelun parantamiseen ja Sivuston käyttökokemuksen parantamiseen.

b) Markkinointi: Saatamme käyttää tietojasi lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä ja tietoja uusista tuotteistamme ja palveluistamme.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN​

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi lain sallimissa tai vaatimissa tapauksissa.

TIETOJEN SUOJAUS​

Olemme sitoutuneet suojaamaan tietojasi ja käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi.

MUUTOKSET TÄHÄN KÄYTÄNTÖÖN

Voimme ajoittain päivittää tätä Yksityisyydensuojakäytäntöä. Suosittelemme, että tarkistat tämän politiikan säännöllisesti saadaksesi tietää, miten suojaamme keräämiämme tietoja.

Jos sinulla on kysyttävää tästä Yksityisyydensuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä.

Päivitetty viimeksi: 24.10.2023

bottom of page