top of page
KuvaajaIrinaK_ValokuvaamoLuova078_edited.png

Henkilöstöalan puu kaipaa vahvempia oksia ja ravistelua

Toimintaympäristön murros Suomessa on luonut tarpeen uudenlaiselle toimijalle, joka tarjoaa työntekijöille turvallisen työsuhteen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehityspolkuun. Yrittäjät tarvitsevat tukea ja aikaa luodakseen lisää työtä ja menestystä.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Miksi Armstrong Ammattiturva?

On vain yksi työmarkkina, mutta sitä on melko vaikea hahmottaa. Työmarkkinalle on käynyt kehnosti. Siellä missä olisi työpaikkoja, ei ole riittävästi osaavia tekijöitä. Ja siellä missä on työttömiä, ei ole heille sopivia paikkoja. Koulutusjärjestelmästämme ei valmistu riittävän osaavaa sakkia, eikä ainakaan niin että se pystyisi paikkaamaan aukot yritysten tarpeissa tällä hetkellä. Osalla työnhakijoista ja työhalukkaista on väärä vuosiluku syntymäajan kohdalla. Osalla yrittäjiä on niin kiire ja liikaa kuormia etteivät he ehdi palautua, saati löytäisi riittävästi virtaa oman yrityksen kehittämiseen. On oikeasti surkeaa koska työmiehiä ja -naisia on Suomessakin yhteensä kolme miljoonaa, yrittäjiä parisataa tuhatta. Tämä asia on korjattava nyt.

 

Kukaan taho ei ole yksin tätä soppaa ollut keittämässä eli emme hae syyllistä nykytilanteeseen. Niin vaan on päässyt käymään, koska maailma on muuttunut ja tulee muuttumaan. Monta tahoa on mukana tässä ja uskomme Armstrongissa, että ratkaisu ei löydy nykyisistä ideoista tai toimijoista, jotka ovat osa ongelmaa.

 

Näitä ongelmia taklaamaan olemme perustaneet Armstrong Ammattiturvan. Ratkaisun pitää tulla marginaalista. Me haluamme rakentaa uudenlaisen työelämän ja luoda yhdessä ihmisten kanssa mallin, josta pitää seurata hyvää kaikille.

 

Armstrong toimii asiallisen aikuismaisesti ja haluaa auttaa työntekijöitä kehittymään ammatissaan – ja turvaamaan siten oman kilpailukykynsä tulevaisuuden työelämässä. Kukaan ei halua olla pelinappula muiden pelissä, eikä tarvitse. Jokaisen pitää pystyä kehittymään haluamaansa suuntaan - uusiin tehtäviin tai jopa uuteen ammattiin.

 

Armstrongilaiset ovat oman työelämänsä sankareita. Toimimme aikuismaisella ja uudistavalla otteella, erikoistuen ja lisäten myös yrittäjien ymmärrystä muuttuneesta maailmasta. Autamme yrittäjiä riskin jakamisessa ja otamme tarvittaessa kaverin reppuselkään osaksi matkaa. Meillä on vankkaa osaamista yrityksen johtamisesta, hyvästä esimiestoiminnasta, yritysjuridiikasta, käytännön HR:stä, syväosaamista joistakin toimialoista ja tervettä teiskolaista maalaisjärkeä. Tämä kaikki on yrittäjän käytössä kun lähdemme rakentamaan yhteistyötä.

 

Tule mukaan rakentamaan työelämää, jossa kaikille käy hyvin.

JP Annala

bottom of page