top of page

 

 

Palvelun sisältö

 

Tarjoamme koteihin iloista ja ystävällistä perussiivousta, johon sisältyy valinnan ja tarpeen mukaan asunnon imurointi, keittiö-, pesu- ja wc-tilojen siivous, lattian pesu ja ikkunoiden pesu sään salliessa. Pyyhimme pölyt ja pinnat sekä viemme roskat lajitellusti pois. Tuomme siivousvälineet ja pesuaineet mukanamme.

 

Palveluun ei sisälly pyykinpesua, vuodevaatteiden vaihtoa tai tiskausta eikä myöskään erikoisssiivousta.

 

Hinnoittelu

 

Siivouspalvelun hinta on 39€/tunti/siivooja, sisältäen arvonlisäveron. Tampereen keskusta-alueen (5 km) ulkopuolelle veloitamme lisäksi kilometrikorvauksen matkoista: 1,50 €/km. Minimiveloituksemme on kaikissa tapauksissa vähintään 2 tunnin laskutus, muuten aina toteutuneen työmäärän mukaan.

 

Siivouspalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Voit käyttää kotitalousvähennystä verotuksessasi 3500 euroon asti henkilöltä (omavastuu 100€). Siivouspalveluissa vähennyksen osuus on 60% työn osuudesta. Edun hyödyntämällä lopulliseksi tuntihinnaksi jää silloin 16€/tunti.  Lue lisää tästä.

Tilatessasi siivouspalveluitamme yrityksesi henkilöstölle, täytä oheinen yhteydenottolomake tai soita heti yhteyshenkilöillemme.

 

Maksutapa

 

Kotisiivouksen voit maksaa Mobile Paylla tai pankkikortilla. Emme valitettavasti ota vastaan palveluseteleitä emmekä käteismaksuja. Yritysasiakkaille tarjoamme myös laskutuspalvelun.

Ota yhteyttä

Mikko Tuomi

044 445 5210

mikko.tuomi@ammattiturva.fi

PJ Deposa

044 445 5222 (in english, englanniksi)

pj@armstrong.fi

Tilaa tästä kotisiivous

Kiitos, otamme yhteyttä!

Tilaa tästä siivous henkilöstöetuna

Kiitos, otamme yhteyttä!

Siivouspalvelut Tampereella

Armstrong Ammattiturva tarjoaa nyt myös siivouspalveluita Tampereen alueella. Ammattitaitoinen ja ystävällinen kansainvälinen henkilökuntamme auttaa kotisi siivouksessa. Tilaa siivous jatkuvana sopimuspalveluna tai kertapalveluina.

IMG_5705.JPG
bottom of page