top of page
HPK kuva 2.jpeg

Tervetuloa parempaan työelämään Hämeenlinnaan

HPK ja Armstrong yhteistyössä palvelemaan yritysten henkilöstötarpeita

HPK Liiga Oy ja Armstrong Ammattiturva Oy ovat perustaneet Armstrong HML Oy:n, joka tarjoaa Kanta-Hämeen alueella henkilöstövuokrausta sekä rekrytointipalveluja. Armstrong Ammattiturva Oy omistaa uudesta yhtiöstä 60 % ja HPK Liiga Oy 40 %.
 
Armstrong HML Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Annala on pitkän linjan henkilöstö- ja rekrytointialan taitaja. Hän halusi tarjota Hämeenlinnan alueelle palvelun, johon HPK kutsuttiin mukaan.
 
"Rekrytointi on aina paikallista ja juurevaa tekemistä sekä kunkin paikkakunnan ihmisten ja yritysten luonteen mukaista. Hämeenlinna on hieno ja perinteinen paikka Suomessa ja HPK on olennainen osa sen identiteettiä ja kulttuuria. Tuomme HPK:lle ja Hämeenlinnaan vahvan henkilöstöalan osaamisemme ja saamme HPK:sta leveäharteisen kumppanin, joka pystyy yhdessä meidän kanssamme auttamaan alueen yrityksiä näissä teemoissa", kertoo Annala.
 
Armstrong Hämeenlinna on ensimmäinen HPK:n kasvutavoitteiden mukaisista uusista liiketoimista, joka ei ole sidottu HPK:n jääkiekkojoukkueen toimintaan. HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Kaj Källarsson edustaa HPK:ta yhtiössä hallituksen jäsenenä.
 
"HPK:n tehtävä yhtiössä on olla mahdollistaja. Avaamme oven yrityksille, jotka tarvitsevat paikallista, ensiluokkaista henkilöstöpalvelua ja toisaalta uskomme laajan kumppaniverkostomme mahdollistavan hyvän kasvupotentiaalin Armstrong HML Oy:lle. Olemme puhuneet muutoksesta, joka on saatava aikaan, ja haemme kasvua jäähallin ulkopuolelta. Armstrongin ehdotettua yhteistä yritystoimintaa, koimme, että pääsemme järkevällä investoinnilla lupaavaan ja paikallista elinvoimaa kehittävään liiketoimintaan mukaan. Kun yhteisö, jossa toimimme, voi hyvin, myös HPK voi hyvin", kertoo Källarsson.
 
Lisätiedot:
Jukka-Pekka Annala 050 444 4455
Kaj Källarsson 050 587 7557
 
Lisätiedot Armstrongin toiminnasta osoitteesta www.armstrong.fi
 
Armstrong HML operatiivisen henkilöstön yhteystiedot:
Miika Rumbin | miika.rumbin@armstrong.fi | 050 366 7976
Kari Lindroos | kari.lindroos@armstrong.fi | 044 445 5220

Meille töihin!

Tärkeimpänä kulmakivenä ja syynä hakea meille töihin on se että meillä on ammattitaitoinen ja pätevä porukka, jossa osaaminen kasvaa ja josta pidämme hyvää huolta.

 

Armstrong Ammattiturvassa tehdään asiat eri tavalla kuin muissa yrityksissä. Me rakennamme yhteistä tulevaisuutta sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme.

Construction Workers
scott-blake-x-ghf9LjrVg-unsplash.jpg

Ala asiakkaaksi!

Armstrong Ammattiturva voi olla apunasi projekteissa ja hankkeissa. Meillä on monipuolista osaamista sekä firmasi henkilöstöasioissa auttamiseen että pitkäjänteisen kumppanuuden tekemiseen. Osaava ja sitoutunut, paikallinen ammattilaisjoukkueemme on hyvässä kunnossa ja kasvaa vakaasti.

 

Tekijöillämme on pitkä kokemus rakennusalalta ja teollisuudesta, joten osaamme luoda ratkaisuja, jotka toimivat myös haastavina aikoina.

Keitä me olemme

KuvaajaIrinaK_ValokuvaamoLuova096_edited.png

Miika Rumbin

miika.rumbin@armstrong.fi

050 366 7976

KuvaajaIrinaK_ValokuvaamoLuova096_edited.png

Kari Lindroos

kari.lindroos@armstrong.fi

044 445 5220

Avoimet työpaikat

Tee elämäsi paras päätös ja liity osaksi Armstrong-perhettä.

Copy of scott-blake-x-ghf9LjrVg-unsplash_edited.jpg
Otsikko

Perustiedot

Avoimet työpaikat

Ollaan yhteydessä

Armstrong Ammattiturva

Sibeliuksenkatu 1 C 11, 13100 Hämeenlinna

+358 50 366 7976

Yhteystiedot
bottom of page